top of page

Hvorfor ha treningsinstruktør?

I dag gjorde jeg det som jeg ofte tenker på - startet dagen med en god treningsøkt MED instruktør! :-)

Jeg hadde booket timen på forhånd fordi jeg vet at det er svært enkelt å utsette og finne unnskyldninger på hvorfor jeg ikke gjorde det i dag heller....

Det var så herlig å bli litt pushet og kjenne svetten av anstrengelsen piple, for så å ha den godfølelsen etter dusjen. Det er vel unødvendig å si at resten av dagen ble både energisk og effektiv...?!

Så er spørsmålet - hvorfor må jeg bruke instruktør på noe jeg har gjort i massevis av år? Jeg vet jo hvordan jeg skal trene for å få effektive resultater, men likevel...Det er noen ganger at man trenger noen å ha en avtale med, som ser deg på en litt annen måte, viser øvelser du ikke har tenkt på og får deg til å gi det lille ekstra!

Det gir rett og slett motivasjon, ikke bare for dagens trening, men for å oppnå nye mål for en god helsegevinst.

DET er slik også Sund Raad AS m/partnere jobber for å forbedre din virksomhet, uansett om vi snakker om å få ned sykefravær, bedre lønnsomheten, bruke digitale medier - eller få det beste ut av dine medarbeidere med masse arbeidsglede! Bedriftsledere vet ofte hva som skal til for å oppnå ulike resultater, men noen ganger er hverdagen og fastlåste roller/oppgaver et hinder for å løfte blikket og gjøre strategiske valg eller noen "enkeltøvelser" internt for å bli enda bedre.

Du kan gjerne se på meg, forretningsutvikleren, som din bedrifts treningsinstruktør - noen ganger gjør det godt med et "spark bak" for å komme i gang!

Ha en alletiders målrettet dag og uke! :-)


ELDRE INNLEGG
No tags yet.
bottom of page