top of page

Sparket det nye året i gang?

I går kveld var jeg så heldig å få lede personalmøtet til de flotte medarbeiderne på Skin Tonic, som holder til både i Salto Bysenter i Harstad sentrum og i Kanebogen senter.

Gjennom møtet, som samlet folk rundt pizza og andre godiser, ble blikket rettet utover 2017 små og store begivenheter for Skin Tonics team. Budsjettmålet er lagt, så det som skapte engasjement og idèer var rettet mot hvordan nå målene og utnytte de gode mulighetene som kommer. Dette ble et skikkelig kick-off, hvor medarbeidernes ideer fikk fritt spillerom - og viljen til sammen å få til det beste året ”ever” hevet temperaturen (bokstavelig talt) rett til taket!

Det finnes så mye kompetanse i form av erfaringer og egenskaper hos den enkelte medarbeider, så det å involvere alle i en prosess for felles måloppnåelse er det beste en leder kan gjøre. De kjenner kundesegmentene, tar ansvar for sine oppgaver og kollegaer og slik bygges stolthet og lojalitet til bedriften!

Jeg dro hjem sent og kjente godt både adrenalinet og temperaturen i kroppen av energien og de smilende ansiktene som dro fra møtelokalet. Ekte arbeidsglede.

Hurra for nytt år!

#ansvar #arbeidsglede #ledelse #medarbeidere

ELDRE INNLEGG
No tags yet.
bottom of page